Sportieve fietsvakanties

Tijdens een sportieve fietsvakantie fietsen jullie doorheen prachtige regio's. Wij zorgen voor professionele fietsbegeleiding, een servicewagen, uitgebreide bevoorradingen, mecanicien, ... Met andere woorden; een all-inclusive ervaring!

Onder ons sportief aanbod horen ook de etappereizen; valiezenkoers in de volksmond. Een etappereis doorheen uitdagende fietsstreken is de droom van iedere gerespecteerde fietser.

Maak van je reis een unieke beleving samen met Flamme Rouge. wij zorgen voor de full-option fiets- en reisbegeleiding.

Ontdek ons sportief aanbod  

Cyclosportieven

Een cyclosportieve (Gran Fondo) is een fietsevenement voor fanatieke wielrenners/fietser. Een cyclosportieve is officieel geen wedstrijd, hoewel er wel gezamelijk wordt gestart en er een klassement wordt opgemaakt. De deelnemers variëren van 'toerfietsers' tot amateurs en ex-profs. Het parcours is over het algemeen niet verkeersvrij. Het doel is om de cyclosportieve in een zo snel mogelijke tijd af te leggen.

Ontdek onze cyclosportieven  

Recreatieve fietsvakanties

De afgelopen 5 jaar heeft Flamme Rouge een bijzonder expertise opgebouwd in zowel Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië als Portugal. Dit waren vaak vakanties waar we met de sportieve fietser de cols introkken. De markt evolueert evenwel en er is een toenemende vraag naar een breder aanbod voor recreatieve vakanties (met de e-bike). Precies waar we met Flamme Rouge extra op inzetten! 

Een uniek concept waar je met de e-bike of stadsfiets de mooiste streken ontdekt en dat allemaal onder begeleiding van Flamme Rouge. De combinatie #fietsontdekbeleefgeniet wordt hier 100% gegarandeerd.

Ontdek ons recreatief aanbod  

Team Flamme Rouge

Ons team engageert zich tot het luisteren naar de wensen van de groep zowel bij het ontwikkelen van de reis als ter plaatse. We trachten steeds op maat van de groep de leukste en veiligste routes samen te stellen en geven dit 's avonds ook met een briefing mee. We beogen een vlekkeloze organisatie onderweg waarbij iedere fietser even belangrijk is voor ons. Zie jij jezelf ook als een fietsbegeleider? Ben je een sportieve fietser, flexibel in tijd en heb je een gezonde dosis enthousiasme? Stuur gerust een mailtje naar info@flammerouge.be.
We kijken samen wat de mogelijkheden zijn binnen ons team. 

Reisbureau Flamme Rouge

Ons reisbureau engageert zich tot het boeken van de accommodatie, de vliegtickets of busreis en eventuele deelnametickets aan fietsevents. We garanderen een vlotte opvolging van alle reisadministratie binnen de pakketreiswetgeving. Ook de optionele verzekeringen kunnen aangevraagd worden via Flamme Rouge.

Onze logistieke support

Onze logistiek engageert zich tot het veilig ter plaatse brengen van fiets en/ of bagage. Tijdens de reizen zorgt de volgwagen bovendien ter plaatse voor mechanische assistentie, uitgebreide bevoorradingen en een lunch op een prachtig plekje langs de route. Op deze manier kan ook iedereen wat persoonlijk gerief meegeven voor onderweg, denk bijvoorbeeld aan een windstoppertje of een rugzakje. Jullie hoeven maar aan één iets te denken, en dat is fietsen.

Community

Wil jij de kleuren van Flamme Rouge vertegenwoordigen?
Word jij één van onze ambasseurs?

Bestel je truitje en rij rond in deze mooie outfit.

Bestel via mail : ise@flammerouge.be
Prijs 60€


Al lid van onze strava community?
https://www.strava.com/clubs/446993

Winterberg

"Aan Team Flamme Rouge, Het was een fantastisch fietsweekend in Winterberg met een uit...

"Aan Team Flamme Rouge,

Het was een fantastisch fietsweekend in Winterberg met een uitstekend hotel : kamer, ontbijt, diner... Alles was perfect. De begeleiding was terug TOP!

Bedankt….
voor wat jullie hebben gedaan
en voor wat jullie zijn!
Dit kaartje is klein,
maar onze dankbaarheid is groot!

Namens alle Zwefies"

Lees meer

Toscane

Voor het eerst meegegaan met Flamme Rouge als niet-fietser. Een weekje na thuiskomt mijn ei...

Voor het eerst meegegaan met Flamme Rouge als niet-fietser. Een weekje na thuiskomt mijn eigen fiets gekocht. De sfeer en passie van de begeleiders is zo aanstekelijk! 3 jaar later geniet ik nog steeds van alle Flamme Rouge vakanties, nu als fietser! Top organisatie!

Lees meer

Pyreneeën

"Het pyreneeën-weekend ; eentje om nooit meer te vergeten. Samen met de fantastische...

"Het pyreneeën-weekend ; eentje om nooit meer te vergeten.
Samen met de fantastische begeleiding van het flamme rouge team beleefden we een prachtig fietsweekend. Alles was verzorgd tot in de puntjes, zodat iedere deelnemer de verschillende cols op zijn palmares kon schrijven. Het was een super weekend met zeer leuk gezelschap. Extra dank en complimenten voor de organisatorische talenten van het flamme rouge team."

Lees meer

Ronde van België

"Ronde van België van afgelopen week(end) was super! Bedankt aan de begeleiders en o...

"Ronde van België van afgelopen week(end) was super!
Bedankt aan de begeleiders en organisatie! "

Lees meer

Bedrijfevent

" Wij hebben met firmware.be ons eerste, grote bedrijfsevent achter de rug. Dankzij Flamme ...

" Wij hebben met firmware.be ons eerste, grote bedrijfsevent achter de rug. Dankzij Flamme Rouge hebben we er een zeer geslaagde fietservaring opzitten. Ze hebben voor ons 2 prachtige routes in de Vlaamse Ardennen uitgestippeld, elk op niveau van de deelnemers. Wat een toporganisatie! Ze waren echt op alles voorbereid. Het weer was fantastisch, de groepssfeer was geweldig en de benen waren goed,... Kortom, een geslaagde samenwerking die we in de toekomst zeker nog eens willen herhalen! "

Lees meer

Mon Ventoux Sporta

" Op en top professionele organisatie die weet wat ze wil bereiken en daar met hart en ziel...

" Op en top professionele organisatie die weet wat ze wil bereiken en daar met hart en ziel voor gaat.
Aan alles wordt gedacht tot het uiterste detail, niet onbelangrijk voor de atleten die naast genieten ook voor een goed klassement willen gaan.
De richtlijnen en communicatie gebeurt op een zeer duidelijke en rustige manier zodat ieder ontspannend naar de start van zijn of haar evenement kan toeleven.
Absolute aanrader, zeker voor atleten met een zekere ambitie die net dat ietsje meer verlangen. "

Lees meer

Passo dello Stelvio

" Fantastische begeleiding, vriendelijke mensen,en als er een probleem voordoet dan helpen ...

" Fantastische begeleiding, vriendelijke mensen,en als er een probleem voordoet dan helpen ze uw direct. Echt een aanrader ,bedankt voor de mooie dagen in Bormio met event Passo dello stelvio. "

Lees meer