Hoe verloopt een inschrijving?

  • - Via de knop 'inschrijven' kan je jouw gegevens invullen. Duid aan welke extra verzekeringen je wenst en of je eventueel met iemand die meereist een kamer wenst te delen.
  • - Het voorschot is een bevestiging van de inschrijving (via de automatische betaallink). Als je kiest voor ‘overschrijving’, is je inschrijving pas bevestigd na ontvangst van het voorschot. Je krijgt daarvoor een email met verdere instructies.
  • - Na je inschrijving en betaling van het voorschot zal je via mail je reisdocument ontvangen
  • - Op je reisdocument vind je een persoonlijke code met een login tot ‘jouw fietsreizen’ op onze website. Daar kan je kort voor afreis het draaiboek raadplegen en alle concrete informatie betreft de reis. Neem deze informatie grondig door
  • - Gelieve al dan niet de gewenste verzekeringen aan te kruisen op je reisdocument (mocht je dit wensen en nog niet hebben aangeduid bij de inschrijving)
  • - Bezorg een ondertekend exemplaar terug (per email naar inschrijvingen@flammerouge.be) 

Dien ik een voorschot te betalen? Wanneer moet het saldo betaald worden?

Het voorschotbedrag staat telkens vermeld op de website. Dit kan je meteen online betalen bij de inschrijving. Je kan ook kiezen voor ‘overschrijving’, maar dan is je inschrijving pas bevestigd na ontvangst van het voorschot. Daarna krijg je een reisdocument met het nog te betalen saldo. Dit saldo dient overgeschreven te worden ten laatste een maand voor afreis, en dit op volgend rekeningnummer: BE11 3630 9920 2748

Is er een verzekering inbegrepen?

Er is geen annulatieverzekering of reis- en bijstandsverzekering inbegrepen in de prijs. Deze kan je bijboeken door ze aan te vinken bij je inschrijving. De prijs hiervan wordt telkens berekend als een percentage van de reiswaarde per persoon. De concrete prijzen staan telkens vermeld bij het onderdeeltje ‘Optioneel’ bij de keuze van jouw reis op de website.

Hoe worden mijn fiets en bagage vervoerd? Dien ik iets te voorzien hiervoor?

De bagage en fietsen worden vervoerd met ons professioneel fietsvervoer. De fietsen worden opgehangen aan de voorvork via het uiterst veilige fixfork systeem. U voorziet telkens 1 wielzak voor uw voorwiel. Laat je fiets vooraf nazien + neem een reserve set remblokjes mee . Je dient reeds je valies mee te geven met de servicewagen (tijdens de heen en terugreis). Zo kan je vlot in- en uitchecken op de luchthaven. Bagage max. 18 kilo + 1 kleine sportzak met fietskledij (helm, schoenen, kledij, …)

Welke bagage mag ik meenemen op het vliegtuig?

Op het vliegtuig neemt u enkel handbagage mee. De ervaring leert ons dat kleine koffertjes soms toch in het ruim worden geplaatst en dit willen we vermijden. We raden dus aan om enkel een rugzakje mee te nemen (opletten met vloeistoffen en batterijen).

Is het vliegticket inbegrepen in de prijs?

Meestal is het vliegticket inbegrepen in de prijs, tenzij anders vermeld op de website. Kijk zeker de website na, deze informatie vindt u onder het tabblad ‘Inbegrepen’ en ‘Optioneel’.

Zijn er begeleiders mee?

Tijdens elke reis zijn er zowel reis- als fietsbegeleiders mee. De fietsbegeleiders fietsen mee met de groep. Bij Flamme Rouge zorgen we voor elkaar en houden we aan het ‘samen uit samen thuis’ principe in samenspraak met de groep.

Zijn er bevoorradingen voorzien onderweg? Moet ik zelf energybars meenemen?

Flamme Rouge voorziet alle bevoorrading, deze zijn inbegrepen in de prijs. U hoeft zelf niets mee te nemen. Wij voorzien zowel water, isotonepoeder en recup (merk: 6D), honingkoeken, peperkoek, bananen, winegums, …

Is er technische ondersteuning voorzien tijdens de rit?

Er rijdt steeds een servicewagen mee tijdens de ritten. In geval van pech bieden zij u ondersteuning. Naast de technische ondersteuning verzorgt de servicewagen ook alle bevoorradingen en lunches onderweg.

Kan ik langskomen op kantoor?

U kan steeds langskomen tussen 9-12.00 en 13.00-17.00 op weekdagen.

Tijdens het weekend zijn we telefonisch bereikbaar op zaterdag.

Tot binnenkort!