Reizen met een gerust hart in 2021.

Ons team, ons reisbureau en met onze logistieke support willen we het engagement aangaan met jullie in 2021. 

Ons team engageert zich tot het luisteren naar de wensen van de groep zowel bij het ontwikkelen van de reis als ter plaatse.... Ons reisbureau engageert zich tot het boeken van de accommodatie, de vliegtickets of busreis en eventuele deelnametickets aan fietsevents. We garanderen een vlotte opvolging van alle reisadministratie binnen de pakketreiswetgeving.  Onze logistieke support engageert zich tot het veilig ter plaatse brengen van fiets en/ of bagage....#fietsontdekbeleefgeniet

Team Flamme Rouge

Ons team engageert zich tot het luisteren naar de wensen van de groep zowel bij het ontwikkelen van de reis als ter plaatse. We trachten steeds op maat van de groep de leukste en veiligste routes samen te stellen en geven dit 's avonds ook met een briefing mee. We beogen een vlekkeloze organisatie onderweg waarbij iedere fietser even belangrijk is voor ons.

Reisbureau Flamme Rouge

Ons reisbureau engageert zich tot het boeken van de accommodatie, de vliegtickets of busreis en eventuele deelnametickets aan fietsevents. We garanderen een vlotte opvolging van alle reisadministratie binnen de pakketreiswetgeving. Bij overmacht, bvb. niet mogen afreizen naar bepaalde bestemmingen door beslissing van de overheid, verliest u uw geld niet.

Onze logistieke support

Onze logistiek engageert zich tot het veilig ter plaatse brengen van fiets en/ of bagage. Bovendien zorgt de volgwagen ter plaatse voor mechanische assistentie, uitgebreide bevoorradingen en kan iedereen wat persoonlijk gerief meegeven voor onderweg.

Wij maken gebruik van cookies

De website van Flammerouge maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie