Bike Pakket

Je kan bij ons terecht voor het transport van jullie fietsen. We kunnen 160 fietsen uiterst veilig verplaatsen naar een locatie naar keuze. Het is ook mogelijk om ter plaatse fietsen te huren (zowel koersfietsen als e-bikes en stadsfietsen).

Travel Pakket

Boek je reis (transport en hotel) via ons reisbureau Flamme Rouge. Dit pakket wordt vaak in combinatie geboekt met het Bike Pakket. 

We verzorgen een vlekkeloos verloop van de meerdaagse door vooraf alles grondig voor te bereiden: boeking van hotel, opvolgen kamerlijsten, administratie reizigers, reisdocumenten voor elke reiziger, aanbieden van een verzekering, boeking van de vluchten en alle transfers…

Als reisbureau zijn we verzekerd (burgerlijke aansprakelijkheid en financieel onvermogen) en lid van de VVR.

Event pakket

Wij regelen de inschrijvingen, boekingen en jullie transport. Denk maar aan Milaan Sanremo, Amstel Gold, Parijs-Roubaix of de Marmotte... Of wenst u een fietsevenement in België te organiseren? Wij zorgen voor alles. Van fietsbegeleiders en seingever tot inschrijvingen en goede locaties. 

Flamme Rouge Pakket

Een totaal pakket van mecaniciens, professionele fietsbegeleiders, boekingen, transport, routes, ... Je hoeft enkel maar aan één iets te denken en dat is fietsen!

- Kick off en/of voorstelling van de reis:

Nadat de groepsinschrijvingen zijn afgerond komen we graag de reis voorstellen aan de hand van een powerpointvoorstelling + programmaboekje.

- Fietsbegeleiders , mecanicien:

Tijdens de voorbereiding als zowel tijdens de reis aanspreekpunt. Steeds tot uw dienst vanaf de voorbereiding tot de terugreis tot na de meerdaagse. Fietsherstellingen zijn inclusief! Je mag sowieso gebruik maken van alle materiaal. Bij pech rekenen we nooit een extra kost aan voor bv. binnenbanden en-of buitenbanden.

-Ruime buffetbevoorradingen voor, tijdens als na de ritten

We voorzien voor, tijdens als na de ritten een ruime bevoorrading (sportdrank Etixx, water, mueslibars, fruit (sinaasappel of banaan), meli assortiment…Tijdens de middag voorzien we een lunchpakket (pasta of broodjesmaaltijd)

- Briefings ritten

Iedere avond geven we een uitgebreide briefing; Vooraf een (korte) fotoreportage van de voorbije fietsdag. Tot slot geven we alle info mee van de volgende etappe en de afspraken(ontbijt-uitchecken-bagage…)

- Fotoreportage

Onderweg nemen we zoveel mogelijk foto’s. Na de meerdaagse bezorgen we aan alle deelnemers de foto’s.