Sportief

Corsica

Video
Foto's

Intro

Houd je van memorabele routes? Houd je van een adembenemende natuur? Als je antwoord op deze 2 vragen een volmondige ja is, dan zal een fietsvakantie op Corsica je in alle zekerheid kunnen bekoren. Op het eiland is namelijk een eindeloos fietswegennetwerk terug te vinden met goed onderhouden wegen waarop amper verkeer rijdt. Een fietstocht doorheen Corsica vormt dan ook de ideale mogelijkheid om je volledig onder te dompelen in de weelderige natuur van het gebied. Daarnaast zijn de fietsroutes op Corsica geschikt voor alle niveaus. Al wil dat natuurlijk niet zeggen dat je geen enkel druppeltje zweet zal verliezen. Begin je beenspieren maar alvast te trainen, want het landschap van Corsica wordt gedomineerd door toppen die boven 2000 meter uitstijgen.

Fiets samen met de community van WielerVerhaal in het adembenemende Corsica, 5 prachtige ritten van Noord (Bastia) tot Midden Corsica(Ajaccio). 

Wij maken gebruik van cookies

De website van Flammerouge maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie