Onze goede voornemens

Onze goede voornemens

Mensen vragen zich af waar ze naartoe kunnen de komende maanden? Is het veilig? En als er al geboekt is: kan ik wel gaan, en hoe zit het met de regelgeving? Logisch ook, met die veranderende reisadviezen. We staan jullie graag bij als reisorganisator. We bezorgen alvast onze voornemens. Tot binnenkort op of naast de fiets.

Reizen naar onze fietsbestemmingen

Mensen vragen zich af waar ze naartoe kunnen de komende maanden? Is het veilig? En als er al geboekt is: kan ik wel gaan, en hoe zit het met de regelgeving? Logisch ook, met die veranderende reisadviezen. Momenteel is de situatie aan het verbeteren en nemen ook de buurlanden bijkomende maatregelen, om op relatief korte termijn opnieuw te kunnen reizen binnen Europa. We kruisen alvast onze vingers

Voor vragen rond de huidige maatregelen en over je huidige reis kan je steeds bij ons terecht: we informeren ons via de officiële kanalen en onze beroepsvereniging. We willen daarbij duidelijk communiceren wat kan en wat niet kan en welke maatregelen er gelden: voor vertrek, tijdens de reis alsook na de reis. Heb je een vraag, aarzel niet ons te contacteren via mail (info@flammerouge.be) whatsapp of telefoon (0032 485 972 428)

Onze goede voornemens en garanties

Maandenlang thuiszitten is voor niemand goed ;) Ontsnappen uit je coronabubbel en even aan jezelf te denken of samen met je bubbel uitkijken naar een zalige fietsvakantie. Tijd voor en met elkaar. we kijken er allemaal naar uit. Graag geven we alvast onze engagementen weer:

Indien uw reis geannuleerd wordt, wordt u hierover door ons geïnformeerd . Een annulering kan het gevolg zijn van een negatief reisadvies, een annulering van de vluchten...(annulering van een essentieel onderdeel van de reis). We zullen steeds een aantal opties aanbieden en zijn er ons van bewust dat een fietsvakantie net iets anders is dan een uitje met de familie.

Alternatieve reis

We hebben gemerkt dat heel wat fietsers open staan voor een alternatief op de geboekte fietsvakantie. We doen dan ook vanuit Flamme Rouge steeds ons uiterste best om ofwel dezelfde periode een gelijkwaardige reis aan te bieden ofwel de reis te verplaatsen. Ben je lid van een wielerteam of vereniging dan stemmen we af met de groepsverantwoordelijke en bespreken we de voorstellen. 

Voucher

Kan je niet direct jouw fietsvakantie omboeken dan bieden we je graag een voucher aan voor de geboekte fietsvakantie. De voucher heeft de waarde van het betaalde bedrag en kan bij voorkeur steeds verlengd worden in tijd.

Terugbetaling of verlengen tegoedbon

Binnen de pakketreizenwetgeving willen we informeren dat je bij een annulering van de reis door de reisorganisator een terugbetaling kan vragen. De terugbetaling zal gebeuren voor de effectieve afreisdatum of bij een tegoedbon 2020 binnen een termijn van 6 maanden na de vervaldatum. 

We hopen echter dat de keuze voor de omboeking of een voucher je kunnen bekoren. De tegoedbon 2020 kan steeds verlengd worden en we stellen ons alvast flexibel op. Vanuit de reissector en als fietsreisorganisatie hebben we een uitdagende periode achter de rug. We kijken graag positief vooruit om blijvend fietsvakanties aan te bieden en hopen daarbij op uw begrip. 

Meer artikels

Meet the team! 10

Meet the team!

Ze zeggen wel eens: achter elke sterke man staat een sterke vrouw. Dit kunnen we volledig...
Onze Goede Voornemens - Artikel - Flammerouge

Mallorca...een waar fietsparadijs

Mallorca is al jaren een populair fietseiland. Het zijn niet alleen de profploegen die hier hun...

Wij maken gebruik van cookies

De website van Flammerouge maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie