10

Meet the team!

Ze zeggen wel eens: achter elke sterke man staat een sterke vrouw. Dit kunnen we volledig doortrekken naar ons team. Achter elke sterke organisatie staat een sterk team. 

We willen ons team in de kijker zetten door elke maand iemand te interviewen. 

Deze keer is Willem aan de beurt:

Favoriete bestemming: Dolomieten

Hobby’s: Fietsen, lopen, quizzen, LP’s verzamelen

Hoe ben jij terecht gekomen bij Flamme Rouge?

Ik ben eerst zelf meegegaan als reiziger met Flamme Rouge. Daarna zag ik een oproepje op Facebook dat ze nieuwe fietsbegeleiders zochten en zo is het begonnen.

Wat was je leukste reiservaring als begeleider tot nu toe?

Algarve 2022. Mijn eerste volledige week als begeleider, waardoor je een beter band opbouwt met de groep in vergelijking met een reis van bijvoorbeeld 4 dagen. Het weer was perfect, het hotel was de max maar vooral de groep was zalig. Een hele toffe bende die goed aan elkaar hing?

Een leuke/grappige anekdote?

Bij het terugrijden van de Algarve zijn Kevin en ik zonder benzine gevallen op 100km van huis. Tussen Parijs en Rekkem was er door een staking géén enkel benzinestation nog open: noch langs de autostrade, noch in het binnenland… Uiteindelijk zijn we getakeld geweest en konden we na een uurtje terug de baan op.

Wat vind je het leukste aan een reis begeleiden?

Het leuke aan begeleider zijn is dat je veel nieuwe gebieden leert kennen waar je anders misschien niet zou komen. Zo heb ik dit jaar Piemonte en Algarve ontdekt, 2 prachtige streken in Italië en Portugal. Dichter bij huis heb ik zelfs ook al nieuwe wegen gedaan, vooral dan in de Tour 300. :)

Maar het allerleukste is dat je heel veel nieuwe mensen leert kennen die sowieso ook een liefde voor de fiets hebben, zowel andere begeleiders als klanten. En juist omdat dit zich bij iedereen op een andere manier uit is het heel tof om al die verschillende mensen te leren kennen.

Meer artikels

Meet The Team - Artikel - Flammerouge

Mallorca...een waar fietsparadijs

Mallorca is al jaren een populair fietseiland. Het zijn niet alleen de profploegen die hier hun...