7 redenen waarom je mee moet gaan op fietsreis naar Girona

7 redenen waarom je mee moet gaan op fietsreis naar Girona

7 goede redenen om erbij te zijn met Little Black Bike tijdens de Women Ride Girona van 24-30 april 2021 . We kijken uit naar deze mooie samenwerking. https://www.flammerouge.be/item/women-ride-girona-21

Veel leesplezier

1. Streek

Girona is het nieuwe fietsmekka van Europa en dat voel je meteen als je er bent. De hele regio ligt vol met schitterende wegen voor elk niveau. Befaamde cols, glooiende routes,… Je vindt er echt alles in een zeer aangenaam mediterraans klimaat.Wat heb je nog meer nodig? Girona is dé ideale uitvalsbasis voor onze relaxed fietsvakantie i.s.m. Flamme Rouge!

2. Het gezelschap

Niks leuker dan fietsen met gelijkgestemde vrouwen, op jouw niveau en in jouw tempo. Tijdens onze Women Ride Girona van 24 april tot en met 30 april kan je aansluiten bij een toffe groep vrouwen. Ben je al benieuwd naar het gezelschap? Kom dan naar onze kennismakingsrit vooraf en ontdek wat jou bindt met de anderen: een passie voor fietsen, maar ook gevoel voor humor, een neus voor de beste terrasjes…

3. De omkadering

Professionele begeleiding door Flamme Rouge, een veilig transport van jouw koersfiets en afgesloten professionele fietsenstallingen in het hotel… Kosten noch moeite worden gespaard zodat jij & jouw geliefde koersfiets kunnen genieten van een zorgeloze fietsreis. We organiseerden sinds 2011 al meer dan 10 succesvolle fietsvakanties voor vrouwen en weten als geen ander hoe we je fiets – en jou :-)- in de watten moeten leggen.

4. 'Den après'

Na een dag op de fiets duik je in een heerlijk verfrissend zwembad, geniet je van een zalige apero met zicht op de prachtige tuinen, en vul je je reserves weer aan met de lekkerste tapas en wijnen. Women Ride Girona: dat betekent voluit genieten!

5. De outfit

Een hippe fietstenue? Yes, we can! Wie meegaat op fietsvakantie, krijgt een exclusief Little Black Bike-truitje – speciaal ontworpen voor de Women Ride Girona –  als aandenken aan een fantastische trip. Wedden dat je nadien helemaal verknocht bent aan onze modieuze & makkelijke fietskleding? 

6. De jacuzzi

En de spa. No words needed.Toch? En voor wie niet genoeg kan krijgen van het sporten, is er ook nog een fitness in het hotel.

7. De extraatjes

Het vervoer van de luchthaven naar het hotel, de lekkere bevoorrading tijdens de ritten, de morning work-outs op het strand voor wie z’n dag vol energie wil starten, de gratis wifi in het hotel … Het zit ’m in de kleine dingen.

Meer artikels

Meet the team! 10

Meet the team!

Ze zeggen wel eens: achter elke sterke man staat een sterke vrouw. Dit kunnen we volledig...
7 Redenen Waarom Je Mee Moet Gaan Op Fietsreis Naar Girona - Artikel - Flammerouge

Mallorca...een waar fietsparadijs

Mallorca is al jaren een populair fietseiland. Het zijn niet alleen de profploegen die hier hun...

Wij maken gebruik van cookies

De website van Flammerouge maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie