Sportief

Ronde van Ter Muiden

Foto's

Intro

Deze fietsreis is in samenwerking met Ter Muiden vzw. Iedereen is welkom!
 

Ter Muiden zorgt voor een warme thuis voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Ze bieden ondersteuning bij het samenleven, werken en de vrije tijd.

Dagelijks bieden begeleiders, ergotherapeuten en vrijwilligers activiteiten aan die tegemoetkomen aan de talenten, noden, behoeften en interesses van hun cliënten. Dit kan in groepsverband of individueel zijn, binnen of buiten de muren van de voorziening.


Ter Muiden wil graag hun aanbod verruimen door het inrichten van een nieuwe snoezelruimte. Snoezelen is het stimuleren van verschillende zintuigen door een combinatie van muziek, lichteffecten, trillingen, tastmateriaal en geuren. Deze prettige zintuiglijke ervaringen worden aangeboden in een veilige, warme en rustige omgeving nl. een snoezelruimte. Ze willen de snoezelruimte voorzien van een waterbed, interactief projectiesysteem, bubbelunit,…

Helaas kost dit veel geld. Dankzij sponsors kunnen zij dit bijzonder project realiseren!


Met Flamme Rouge willen wij helpen hun droom te verwezelijken!

Dit kan door o.a. deel te nemen aan De Ronde van Ter Muiden!


Wat? Sportieve fiets 4-daagse t.v.v. Ter Muiden vzw

We verleggen onze grenzen en fietsen samen in 4 dagen (doorheen België en Nederland) elk een 500-tal km in totaal. De bedoeling is dat de fietsers gesponsord worden. Dat kan per kilometer, maar ook door een vrije gift. Het geld dat bijeen getrapt wordt, zal besteed worden aan het snoezelproject.


Hoe gaat het precies te werk?

Schrijf je in voor deze reis en zoek sponsers die je per kilometer willen sponseren. Voor meer informatie kan je Marieke contacteren: MariekeP@termuiden.be 

Wij maken gebruik van cookies

De website van Flammerouge maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie