Recreatief

Moezel

Foto's

Intro

Deze reis is in samenwerking met Weidel Tours. Inschrijvingen gebeuren via Weidel Tours: https://www.weidel.be/fietsreizen/fietsreis-moezel

Schitterende fietstochten langs de oevers van de Moezel onder ervaren begeleiding van onze fietsgids. 

We rijden met onze autocar en aangepaste fietsaanhangwagen tot Ediger-Eller waar we de eerste fietstocht maken ter verkenning van de streek. 's Avonds inchecken in ons hotel. 

Na het ontbijt rijden we met de autocar elke dag naar ons vertrekpunt van de fietstocht. We vertrekken onder andere uit Daun voor een fietstocht naar Bernkastel. De fietstocht leidt ons langs de prachtige Maaren en via mooi fietspaden die door tunnels leiden tot aan de overs van de Moezel. We maken nadien nog tochten langs de oevers van de Moezel en rijden zelfs tot Koblenz waar de Rijn samenvloeit met de Moezel. 

Steeds zorgt de gids voor een aangepast tempo zodat de trip voor alle deelnemrs aangenaam is. Onderweg genieten we elke middag van een lunchpakket. 's avonds in het hotel is er tijd om te relaxen en doen we ons tegoed aan een heerlijke maaltijd.

Wij maken gebruik van cookies

De website van Flammerouge maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie