U bent hier: Aanbod > Vereniging

Vereniging

We zijn er niet alleen voor wielerteams. Alle verenigingen zijn welkom. Wij ondersteunen bijvoorbeeld de community werker bij de opstart van een fiets-beweegcampagne. We verzorgen het fietsvervoer voor jullie sportdag, we organiseren een leuke fietsworkshop, een spinningsessie of organiseren samen met U een leuke teambuilding-dag. We kunnen niet alles op lijsten maar hieronder kan je een deel van ons aanbod voor verenigingen terugvinden. Laat je inspireren en schrijf nadien je project neer bij onze offerteaanvraag. We nemen graag me u contact op.

Informatie
Formules
Offerte aanvragen

Beweegcampagne:

In de sportclub zit je goed! Een nog niet zo oude leuze van Sport Vlaanderen (BLOSO). Het traject van samen trainen en afzien tijdens één van de uitdagingen creëert binding tussen mensen. Die binding zorgt ervoor dat je het allemaal vol houdt. Mensen binden en aanzetten tot een duurzame en gezonde sportbeoefening is onze missie als we spreken over een beweegcampagne.

Community:

We ondersteunen mee uw community werk. Een schoolvoorbeeld van community werk binnen het kader van de Vlaamse subsidies vind je terug bij onze gerealiseerde projecten. De beweegcampagne KVK Fietst.

Transport:

Voor een vereniging is een fietstocht op verplaatsing ook altijd eens leuk. Bij ons kan je terecht voor het transport van jullie fietsen. We kunnen 90 fietsen verplaatsen naar een locatie naar keuze.

Workshop:

Een workshop rollentraining, een sessie op de piste of een avondje trainingsleer en sportvoeding kan een leuke variatie zijn in de training van een vereniging. Wij hebben ook op dat vlak heel wat te bieden.

Teambuilding of sportdag:

Verenigingen gaan vaak op zoek naar leuke activiteiten om hun vereniging te binden. De fiets en vooral afzien op de fiets bindt meer dan je denkt. Plannen jullie graag een spinningsessie, een training op de piste of een recreatieve tocht. Wij staan voor u klaar. We partneren met heel wat boeiende organisaties. Bekijk zeker het aanbod dat we deden voor de firma Firmware bij onze gerealiseerde projecten.

Cyclo Challenge:

Droom je ervan om met je team Milaan Sanremo of de Ronde, Roubaix, Amstel, de mooiste voorjaarsklassiekers te rijden in team maar krijg je het niet geregeld. Wij regelen de inschrijving en jullie transport.

Pakketformules

Onze troeven

Een meerdaagse of fietsevent organiseren met de vereniging vraagt steeds een goede voorbereiding. Vanuit Flamme Rouge kunnen we jullie ondersteunen met onze pakketten:

  • Pakket fietsbegeleiding (ter plaatse) en/ of pakket fietsvervoer
  • Pakket fietsbegeleiding+ fietsvervoer+ boeking hotel en administratie
  • Pakket fietsbegeleiding+ fietsvervoer+ boeking en administratie + heen en terugreis (autocar, minibus, vliegtuig, TGV)
  • Pakket full service: inclusief bevoorradingen, lunchpakket, mechanische assistentie, bike wash en service course, chauffeur en , fietsbegeleiders, mecanicien, sportverzorger & infosessie challenge.
  • Optioneel: workshops Stel uw pakket samen en contacteer ons via de offerteaanvraag.

Stel uw pakket samen en contacteer ons via de offerteaanvraag.

Gegevens

Smissepad 1

8551 Heestert

Tel: +32 485 972 428

info@flammerouge.be

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Inschrijven