Sportdienst, stad of gemeente

Flammerouge heeft ervaring op het vlak van beweegcampagnes voor steden en gemeenten. Neem een kijkje bij onze gerealiseerde projecten. We kunnen niet alles op lijsten maar hieronder kan je een deel van ons aanbod voor sportdiensten, steden en gemeenten terugvinden. Laat je inspireren en schrijf nadien je project neer bij onze offerteaanvraag. We nemen graag me u contact op.

Informatie
Formules
Offerte aanvragen

Beweegcampagne(binding en aanzetten tot levenslang sporten):

In de sportclub zit je goed! Een nog niet zo oude leuze van Sport Vlaanderen (BLOSO). Het traject van samen trainen en afzien tijdens één van de uitdagingen creëert binding tussen mensen. Die binding zorgt ervoor dat je het allemaal vol houdt. Mensen binden en aanzetten tot een duurzame en gezonde sportbeoefening is onze missie als we spreken over een beweegcampagne. Mensen aanzetten tot een duurzame en gezonde sportbeoefening is ook onze missie. Stel je eendaagse evenementen even in vraag? Zorg je wel voor het aanzetten tot sporten? Zet je aan tot bewegen? Het antwoord was duidelijk: met eendaagse evenementen zet je niet aan tot levenslang bewegen, je prikkelt alleen. Met een beweegcampagne van Flamme Rouge wel.

Sportdag:

Sportdiensten gaan vaak op zoek naar leuke activiteiten om hun bezoekers te binden. De fiets en vooral afzien op de fiets bindt meer dan je denkt. Plannen jullie graag een spinningsessie, een training op de piste of een recreatieve tocht, wij staan klaar voor u. We partneren met heel wat boeiende organisaties.

Workshop:

Een workshop rollentraining, een sessie op de piste of een avondje trainingsleer en sportvoeding kan een leuke variatie zijn van de lessenreeks. Wij hebben ook op dat vlak heel wat te bieden.

De uitdaging:

Een doel bepalen is van belang om de training te volharden en de motivatie te vinden om op de fiets te springen alleen of samen in groep. We hebben een breed gamma van uitdagingen in binnen en buitenland; onze projecten kunnen u alvast inspireren.

Transport:

Voor een seniorenacademie van een sportdienst is een fietstocht op verplaatsing altijd eens leuk. Bij ons kan je terecht voor het transport van jullie fietsen. We kunnen 90 race en MTB fietsen verplaatsen naar een locatie naar keuze.

Pakketformules

Onze troeven

Een beweegcampagne organiseren vraagt steeds een goede voorbereiding. Vanuit Flamme Rouge kunnen we jullie ondersteunen met onze pakketten:

  • Pakket fietsbegeleiding (ter plaatse) en/ of pakket fietsvervoer dag of meerdaagse teambuilding
  • Pakket fietsbegeleiding+ fietsvervoer+ boeking hotel en administratie
  • Pakket fietsbegeleiding+ fietsvervoer+ boeking en administratie + heen en terugreis (autocar, minibus, vliegtuig, TGV)
  • Pakket full service: inclusief bevoorradingen, lunchpakket, mechanische assistentie, bike wash en service course, chauffeur,  fietsbegeleiders, mecanicien, sportverzorger & infosessie challenge
  • Pakket: workshops + voorbereidende ritten.

Een unieke beweegcampagne op maat van uw stad, gemeente, sportdienst  Stel uw pakket samen en contacteer ons via de offerteaanvraag.

Gegevens

Smissepad 1

8551 Heestert

Tel: +32 485 972 428

info@flammerouge.be

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Inschrijven