Bedrijf

We hebben heel wat te bieden voor bedrijven. Het aanbod loopt van volledige beweegcampagnes met workshops over een teambuilding op de fiets tot volledige dag arrangementen op een locatie naar keuze. U vraagt wij draaien. Een verhaal op maat. We kunnen niet alles op lijsten maar hieronder kan je een deel van ons aanbod terugvinden. Laat je inspireren en schrijf nadien je project neer bij onze offerteaanvraag. we nemen graag met u contact op.

Informatie
Formules
Offerte aanvragen

Health @work:

Slechts 46% van de Vlaams actieve bevolking beweegt voldoende om een positieve gezondheidsinvloed te kunnen ervaren. Nochtans verzuimen werknemers die voldoende bewegen minder en ervaren ze meer plezier in hun werk. En er zijn nog tal van andere positieve effecten die gepaard gaan met een werkomgeving die bewegen stimuleert: beter werkvermogen, verhoogde productiviteit, betere werksfeer en een aantrekkelijker imago. Fietsen en wandelen zijn de twee sporten bij uitstek die hiervoor in aanmerking komen. Laat je begeleiden door één van onze professionele partners op vlak van gezondheid op het werk.

Teambuilding:

Bedrijven gaan vaak op zoek naar leuke activiteiten om hun team te binden en versterken. De fiets en vooral het afzien op de fiets bindt meer dan je denkt. Plannen jullie graag een spinningsessie, een training op de piste of een recreatieve tocht door de Vlaamse Ardennen. Wij staan klaar voor u bedrijf. We partneren met heel wat boeiende organisaties.

De uitdaging:

Wij koppelen uw beweegverhaal aan een leuke uitdaging. Die uitdagingen gaan van het beklimmen van de Ventoux tot dichterbij zoals de finale lus van de Ronde van Vlaanderen. Ook de 100km van uw bedrijf of stad kan als uitdaging heel leuk zijn.

Workshop:

Een workshop en sensibilisering over het nut van beweging gekoppeld aan een leuke fietsuitdaging. Dat kan een rollentraining, een sessie op de piste of spinningsessie zijn. Wij hebben ook op dat vlak heel wat te bieden.

Pakketformules

Onze troeven

Een beweegcampagne of bedrijfsevent organiseren vraagt steeds een goede voorbereiding. Vanuit Flamme Rouge kunnen we jullie ondersteunen met onze pakketten:

  • Pakket fietsbegeleiding (ter plaatse) en/ of pakket fietsvervoer dag of meerdaagse teambuilding
  • Pakket fietsbegeleiding+ fietsvervoer+ boeking hotel en administratie
  • Pakket fietsbegeleiding+ fietsvervoer+ boeking en administratie + heen en terugreis (autocar, minibus, vliegtuig, TGV)
  • Pakket full service: inclusief bevoorradingen, lunchpakket, mechanische assistentie, bike wash en service course, chauffeur, fietsbegeleiders, mecanicien, sportverzorger & infosessie challenge.
  • Pakket: workshops + voorbereidende ritten

Health@work op maat van uw bedrijf!

Stel uw pakket samen en contacteer ons via de offerteaanvraag.

Gegevens

Smissepad 1

8551 Heestert

Tel: +32 485 972 428

info@flammerouge.be

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Inschrijven